طرز تهیه قند کاراملی - آموزش گام به گام
برای ساخت قند کاراملی به مواد زیر نیاز دارید:
- 1 فنجان قند
- 1/2 فنجان آب
- 1/4 قاشق چایخوری اسید سیتریک
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
1- در یک قابلمه، قند و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بالا قرار دهید.
2- نوار حرارت را به حداکثر برسانید و بدون هیچگونه مخلوط کردن با استفاده از یک قاشق چوبی، قند را آبکشی کنید.
3- همزمان با پختن قند، اسید سیتریک، نمک و وانیل را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و آماده کنید.
4- با ورقه آب برداشتن، قند را کمی تکان دهید تا کاملا ذوب شود و به رنگ زردی تیره درآید.
5- به هنگامی که قند به رنگ طلایی تیره درآمد، با کندی از اسید سیتریک و وانیل به آن اضافه کنید و برای چند ثانیه به هم بزنید.
6- سپس نمک را نیز به آن اضافه کنید و دوباره برای چند ثانیه به هم بزنید.
7- قابلمه را از روی حرارت بردارید و قند کاراملی را در قالب های دلخواه خود ریخته و در محلول آب یخ بگذارید تا سریعتر خنک شود.
8- با استفاده از یک چاقوی تیز، قند کاراملی را از قالب خارج کرده و در ظروف مناسب نگه داری کنید.
نکات مهم:
- در هنگام ساخت قند کاراملی، باید بسیار مراقب باشید تا به دست خود آسیب نرسانید.
- در صورتی که قند کاراملی به دست شما چسبید، به هیچ عنوان از آن با دهان خود خارج نکنید و با استفاده از آب سرد و مقداری صابون، قند را از دستان خود تمیز کنید.
原文地址: https://www.cveoy.top/t/topic/nud3 著作权归作者所有。请勿转载和采集!